Nu orice produs poate fi vândut online, însă acest lucru nu înseamnă că nu poate fi prezentat online. Dacă sunteți o companie cu o gamă largă de produse, ce necesită des actualizarea catalogului cu produse și preturi noi, atunci catalogul online de produse este web-siteul de care aveți nevoie.

Catalogul on-line este o variantă restrânsă a magazinului on-line. Prin catalogul on-line aveți posibilitatea de prezentare detaliată a fiecărui produs în parte, cu descrieri tehnice şi comerciale și galerii de imagini.

Chiar dacă vânzarea efectivă nu se va realiza prin intermediul site-ului, produsele dumneavoastră trebuie să fie prezentate profesionist și organizate într-un mod care să permită o navigare facilă.

Cu ajutorul catalogului on-line produsele și serviciile dvs. vor putea fi vizualizate de un număr mai mare de clienți și parteneri actuali și viitori, ceea ce înseamnă o creștere a afacerii dvs!

Vectorpixel vă stă la dispoziție pentru crearea unui catalog online în funcție de nevoile dumneavoastră și de tipul de produse sau servicii pe care le oferiți. Soluția noastră de catalog de produse este gândită având în vedere optimizarea vitezei aplicației și scurtarea timpului de încărcare a paginii, astfel ca experiența vizitatorilor să fie una placută.

ROEN
Zmeu Bicle - Biciclete, Piese Accesorii biciclete si Echipamente ciclismZmeu Bicle - Biciclete, Accesorii si Echipamente